· 

Salade van gegratineerde Crottin de Chavignol

Crottin de Chavignol is een jong Frans geitenkaasje

gemaakt van volle rauwe geitenmelk uit het dorp Chavignol in Sancerrois.

 

Ingrediënten:

 

2          st              Crottin de Chavignol

30        gr              tagliatelle van komkommer

20        gr              mesclun salade

20        cc              basis dressing

1          theelepel    honing

 

Bereiding:

snijd de Crottin doormidden doe op een bakplaat en gratineer het in de oven mes alleen boven verwarming.

 

schil de komkommer en maak met een mandoline tagliatelle stop daar waar de zaadkern begint

maak de basisdressing dit is 1 deel azijn 3 delen olie voeg hier een theelepel honing aan toe shake dit in een weckpotje maak de tagliatelle en de blaadjes mesclun salade aan dresseer dit op bord.

 

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0