Spätzli /Spätzle
Kookstudio · 28. februari 2021
Is een pastagerecht dat o.a wordt gegeten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Het is gemaakt van bloem, eieren, zout en noodmuskaat. Het is ideaal in combinatie met, zuurkool, kaas of champignons. In dit recept heb ik hem gemaakt met grof gehakte peterselie.
Zo maak je fondant
Kookstudio · 20. februari 2021
Fondant is glazuur dat gebruikt wordt om taarten en gebaksoorten te glaceren, je kan hier niet mee modelleren daar gebruikt je dragant voor ook wel suikerdeeg genoemd. bekijk ook de video op YouTube. https://youtu.be/2J_be5BJEgQ
Zo maak je marsepein
Archief · 11. februari 2021
wil jij ook zelf van amandelen de lekkerste marsepein maken bekijk dan de video op Adkla Kookstudio.https://youtu.be/dDBM8dsnJcU
Sushirol met avocado en komkommer (vegetarisch/veganist)
Archief · 06. februari 2021
Sushirol van avocado een combinatie van komkommer gemarineerd met sojasaus en wasabi,gerold in sushirijst, geparfumeerd met geroosterd sesamzaad. Hij is niet pikant dit komt doordat de wasabi gemengd is met mayonaise. Is eenvoudig om te maken, kan als voorgerecht maar ook als snack worden gebruikt.
Vegetarische Lasagne
Archief · 30. januari 2021
De lekkerste lasagne is de zelf gemaakte lasagne in deze video laat ik je zien hoe dit kan zonder consessies te doen je zult niet merken dat er geen vlees in zit. nieuwsgierig bekijk dan snel de video en als je hem zelf gemaakt heb zul je overtuigd zijn.
Pompoensoep
Archief · 23. januari 2021
Vegetarische pompoensoep een beetje pittig en een frisse smaak met een vleugje komijn.
Groentebouillon
Archief · 16. januari 2021
Zelf groentebouillon maken, een gezond en smaakvol alternatief voor het bouillonblokje.
Tamagoyaki (Japanse omelet)
Archief · 09. januari 2021
Kamagoyaki (Japanse omelet) Hij lijkt op de Franse omelet alleen is hij zoet dit komt o.a. door de suiker ,Mirin en Sake, de omelet wordt gebruikt als snack, hij kan ook gesneden gebruikt worden voor het maken van sushi in combinatie met Teriyakisaus en wasabi mayonaise is het moeilijk te weerstaan.
Klassieke bereiding rode kool
Archief · 02. januari 2021
In dit recept vindt u de klassieke bereiding van rode kool het heeft een korte bereidingstijd van 35 minuten en kan ook bewaard worden in de vriezer.
Brioche  brood
Archief · 27. december 2020
Brioche brood is heerlijk zacht brood, rijk aan boter en eieren en perfect te combineren met carpaccio’s, ganzelever, chocolade en als het 3 dagen oud is maak je er overheerlijke wentelteefjes van.

Meer weergeven