Olijfolie & Dressings

Torres Olijfolie "Silencio" Arbequina

El Silencio Arbequina van Torres is een uitzonderlijke extra vierge olijfolie 100% gemaakt met Arbequina Variety. Vanuit de provincie Los Desterrados in Lleida wordt deze uitzonderlijke extra vierge olijfolie geproduceerd volgens strikt traditionele methoden en alleen met olie uit de eerste koude pers.

 

Fris aroma met tonen van artisjok, onrijpe amandelen en zelfs recent gemaaid gras. Zeer goed gebalanceerd in de mond, niet overdreven bitterden wrange afdronk .

 

Perfect voor sterk gearomatiseerde gerechten, het draagt bij aan harmonie, romigheid en rondheid. Ook ideaal voor sterke kazen zoals gerijpte schapenkaas en blauwe kaas. Uitstekend geschikt voor het maken van sauzen.

product-informatie

 

500 ml
€ 14,95

€ 14,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Torres Olijfolie "Silencio" Picual

De fijne smaak van de Torres“Silencio” Piscualextra vergine olijfolieis een koudgeperste olijfolie, die wordt gewonnen uit de eerste persing. Door het koud persen,  van de olijven en bottelen zonder chemische toevoegingen behoudt de olie het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren, vitamines, smaakstoffen en de intense kleur. 

Torres”Silencio” Picual extra vergine olijfolie geperst van de  Picual olijf is uitstekend geschikt voor het verfijnen  van salades en gazpacho, maar ook uitstekend geschikt voor vlees en groenten (bijv. voor kleine gerechten).  Picual olijfolie kan goed verwarmd  worden en is daar door ook uitstekend geschikt voor confit bereidingen.

De olie is subtiel en bijzonder elegant met de tonen van venkel, vijg en tijm.

De olie is prima geschikt voor tiede salades  de specifieke smaak blijft  behouden. De Torres “Silencio” Picual extra vergine is niet alleen gezond, maar staat ook voor echt genieten van een Spaanse olijfolie met een uitstekende smaak.

€ 10,50

€ 9,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Torres Eterno olijfolie

Torres Eterno olijfolie  is een exclusieve extra vergine olijfolie, uit een selectie van eeuwenoude olijfbomen op de Aranyó gelegen in het graafschap van Les Garrigues. Olijfsoort Arbequina (91%) en Robal (9%) met een zeer beperkte productie.

 

Geel in uiterlijk, helder met groene tinten, vol van geur en smaak van artisjok,  fruit, onrijpe amandelen en groene tomaten. In de mond is zeer evenwichtig, bitter en pikant, precies in evenwicht.

 Een erg veelzijdig olie, combineert goed met groente, vis en champignons. Ook ideaal voor het kruiden van alle soorten vlees.

 

€ 29,95

€ 24,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Torres Parellada witte wijn azijn 250 ml

Witte wijn azijn gemaakt van de Parellade druif afkomstig van het Spaans wijnhuis Torres.

€ 6,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Torres Cabernet Sauvignon rode wijn azijn 250 ml

rode wijn azijn gemaakt van Cabernet  Sauvignon druif afkomstig uit het Spaans wijnhuis Torres.

€ 6,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Mengazzoli Aceto Balsamico di Modena

De geselecteerde druiven van deze biologische balsamico azijn van Modena I.G.P. gecombineerd gerijpt in eiken vaten maken van deze balsamico azijn een tongstrelend product, die de gerechten verrijkt. Deze Balsamico Azijn van Modena I.G.P. van biologische landbouw is per uitstek geschikt voor bij wit vlees gerechten, groente en soepen.

€ 15,45

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Freelance kok

Soms komt u als ondernemer wel eens in een situatie dat u extra handjes kunt gebruiken door tijdelijke vervanging van vast personeel of omdat u een grote partij heeft 

Meer Freelance kok  .....

Demonstratie kok

Voor uw onderneming is het belangrijk dat uw producten en diensten op de juiste manier worden gepresenteerd    

meer Demonstratie kok.....

Food design

Indien u wenst ontwikkel Adkla de recepten, zonodig pas ik recepten aan en/of bereidt de gerechten voor u.

Daarna werk ik samen met uw  fotograaf aan de perfecte styling

meer  food design.....